Wat kun je met een kattenbuggy?

De kattenbuggy is een product dat je tegenwoordig steeds vaker terug ziet komen op verschillende webshops die artikelen voor dieren verkopen. Wat kun je met een kattenbuggy? En in welke situatie kan het handig zijn om een buggy voor jouw kat of poes aan te schaffen? We duiken er samen met jou graag dieper op in, met deze blog op Savannah Jungle!

De voordelen van een kattenbuggy

Een kattenbuggy zorgt ervoor dat jij er samen met jouw kat of poes heerlijk op uit kunt trekken. Dat kun je natuurlijk samen wandelend doen, maar het kan zo zijn dat je lange afstanden wilt gaan lopen. Afstanden die wellicht wat te ver zijn voor jouw kat of poes om te kunnen bijbenen. In zo’n geval biedt de aanschaf van een kattenbuggy de ideale uitkomst.

Een kattenbuggy zorgt er dus voor dat jij op een gemakkelijke wijze jouw kat kunt gaan vervoeren. De kattenbuggy’s zijn er in veel verschillende soorten en maten, waardoor je altijd een variant kunt kiezen die perfect aansluit op de grootte van jouw kat of poes. Op de productpagina’s van de buggy’s zelf vind je meer informatie over het desbetreffende product.

Ook bij blessures uitermate geschikt

Is de afstand normaal gesproken niet zo’n probleem voor jouw huisdier, maar is jouw kat of poes tijdelijk geblesseerd aan één of meerdere pootjes? Ook dan kan lekker samen wandelen problematisch zijn. In dat geval is de kattenbuggy wederom de oplossing om er toch nog samen op uit te kunnen trekken. Dat geldt natuurlijk ook wanneer jouw kat door ouderdom minder in staat is om lange afstanden zelfstandig te overbruggen.

Kattenbuggy’s en hondenbuggy’s

Kattenbuggy’s zijn dezelfde producten als hondenbuggy’s, waardoor deze voor beide dieren geschikt zijn. Op de pagina waar je naar doorgeleid wordt, wordt dan ook gesproken over hondenbuggy’s. Hier kun je dus een buggy uitkiezen die geschikt is voor jouw kat. Zowel voor een kat als voor een hond zal een hondenbuggy aanvoelen als een zeer plezierig vervoersmiddel om samen met zijn of haar baasje van heerlijke wandelingen te kunnen genieten.

Heb je vragen over één of meerdere buggy’s? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. Onze medewerkers staan altijd klaar om jou te voorzien van een gedegen advies!

Contact opnemen
All images and text are © Cattery SavannahJungle (vastgelegd bij notaris!)